Results 1 to 10 of 10

Thread: SSL error for LNET?

  1. #1

    Default SSL error for LNET?

    I assume this is probably just an expired cert somewhere, but figured I'd post to see if anyone else was having issues with LNET starting today.

    Getting the following error:

    lnet: SSL_connect returned=1 errno=0 state=SSLv3 read server certificate B: certificate verify failed]
    lnet:117:in `connect'
    lnet:117:in `connect'
    [lnet: NilClass is not a valid input stream. It must walk
    like either a String, an IO, or a Source.]
    C:/Ruby200/lib/ruby/2.0.0/rexml/source.rb:22:in `create_from'
    C:/Ruby200/lib/ruby/2.0.0/rexml/parsers/baseparser.rb:127:in `stream='

    I tried to update lnet and lich, didn't seem to help.

  2. Default

    i'm getting exact same error today, lich won't connect

  3. #3
    Join Date
    Mar 2006
    Location
    Rubble of the fifth wall.
    Posts
    17,554

    Default

    It's just the generic message for when Tillmen's server is down, nothing serious, my ;lnet isn't connecting either. I don't know if you have Discord or not, but under #scripting you can just inquire and get a resounding confirmation. Hope that helps.
    Quote Originally Posted by Anticor
    If you and Jar Jar Binks had a child it would rule the world.
    Quote Originally Posted by Stanley Burrell
    Wikka wikka my nikka yo yo yo yo: CHECK IT. Tha thang in the thang and bedump bedump da BEBANG knowwhatIsayin?!

  4. #4

    Default

    The server is definitely not down (you can get on just fine with a less secure configuration), but something is making it die verifying the cert on the server end specifically.
    Mithrilschlong, 2015-03-10 to slightly later on 2015-03-10. You will not be forgotten!

  5. #5
    Join Date
    May 2010
    Location
    With your mom
    Posts
    5,177

    Default

    Quote Originally Posted by Donquix View Post
    The server is definitely not down (you can get on just fine with a less secure configuration), but something is making it die verifying the cert on the server end specifically.
    Fix for less secure config?

  6. #6

    Default

    Yeah probably could get it to connect with forcing it to skip ssl verification, I just hadn't cared quite that much to go in and do that.

  7. Default

    Quote Originally Posted by Vaemyr View Post
    Yeah probably could get it to connect with forcing it to skip ssl verification, I just hadn't cared quite that much to go in and do that.
    Worked fine for me last few weeks no issues. only difference is my avg updated today but i tried turning it off and it didn't matter. Maybe i'll just try another pc reboot?

  8. #8
    Join Date
    Mar 2006
    Location
    Rubble of the fifth wall.
    Posts
    17,554

    Default

    Quote Originally Posted by Donquix View Post
    The server is definitely not down (you can get on just fine with a less secure configuration), but something is making it die verifying the cert on the server end specifically.
    Oh.

    Do you know how to do this, or will Tillmen add some sort of update to help out? Inquiring minds would like to know.

    ...how i mine 4 fish?
    Quote Originally Posted by Anticor
    If you and Jar Jar Binks had a child it would rule the world.
    Quote Originally Posted by Stanley Burrell
    Wikka wikka my nikka yo yo yo yo: CHECK IT. Tha thang in the thang and bedump bedump da BEBANG knowwhatIsayin?!

  9. #9
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    Minneapolis, MN
    Posts
    326

    Default

    Coincidence the new ESP system comes out the same day folks have been having issues connecting to lnet?
    Last edited by drumpel; 07-02-2020 at 09:18 PM.

  10. #10

    Default

    Quite a few SSL errors in the wild. Please fix this. My new instance of Lich is getting key too short errors

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •