Results 1 to 8 of 8

Thread: Lich Issue

  1. #1

    Default Lich Issue

    Yesterday I started getting the message below when logging in. I am not able to see message or communicate on lnet. Has anyone run into this? Any help will be appreciated.

    [lnet: An established connection was aborted by the software in your host machine.]
    C:/Ruby4Lich/lib/ruby/2.5.0/openssl/buffering.rb:325:in `syswrite'
    C:/Ruby4Lich/lib/ruby/2.5.0/openssl/buffering.rb:325:in `do_write'
    [lnet: connection lost]

  2. #2

    Default

    Got the same exact issue.

    [lnet: An established connection was aborted by the software in your host machine.]
    C:/Ruby25-x64/lib/ruby/2.5.0/openssl/buffering.rb:325:in `syswrite'
    C:/Ruby25-x64/lib/ruby/2.5.0/openssl/buffering.rb:325:in `do_write'
    [lnet: connection lost]
    Calvix - Sorcerer / Rabki - Warrior / Kyodyne - Bard

  3. Default

    I'm having the same problem. guess its not isolated.

  4. #4

    Default

    Lnet was down. It's back up. You should be good to go.

  5. Default

    Is it down again? Haven't been able to connect all day.

  6. #6

    Default

    I haven't been able to connect today, so I'm guessing it's the same or similar issue from before.

  7. #7

    Default

    Yep, one of my characters that was on overnight is still on, and there's a few but it's quiet. Other characters from today have no LNET, so seems new connections = denied.

  8. #8

    Default

    Still having the same issue.

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •