Results 1 to 8 of 8

Thread: Crashing across multiple characters

  1. Default Crashing across multiple characters

    error: server_thread: A connection attempt failed because the connected party did not properly respond after a period of time, or established connection failed because connected host has failed to respond. @ io_fillbuf - fd:4

    Searching across very old threads this appears to be an issue with lich and something do with my IP? I think my Lich is up to date as i just installed everything from via in game about a month ago

    Any help would be appreciated

  2. #2

    Default

    Has anyone else had this issue and resolved it? I moved onto a new laptop on Friday and this has been happening to me randomly ever since. Fresh Lich/Ruby install, and everything else is working fine. Same error message as Doomsday had, and it boots all my logged in characters at once. Stormfront if relevant.

  3. #3
    Join Date
    Sep 2016
    Location
    Kekistan
    Posts
    5,516
    Blog Entries
    1

    Default

    Quote Originally Posted by audioserf View Post
    Has anyone else had this issue and resolved it? I moved onto a new laptop on Friday and this has been happening to me randomly ever since. Fresh Lich/Ruby install, and everything else is working fine. Same error message as Doomsday had, and it boots all my logged in characters at once. Stormfront if relevant.
    Yes, I had this problem for the last 3 months I was playing. Did it on my old PC, did it on my new PC, talked to my ISP and everything looked normal to them. Talked to SIMU and they said it was my IP.

    I have had zero problems with anything else, just Gemstone.

    It's ok though, SIMU will never see my money again. As far as I'm concerned it's operated by thieves now anyhow.
    Last edited by Neveragain; 01-06-2020 at 01:30 PM.


    Quote Originally Posted by SHAFT View Post
    Fuck the Bible and fuck you. Took over 2 years to get Nixon. Trump is fucked, just like you. ✌🏻❤️
    Quote Originally Posted by SHAFT View Post
    You show me a video of me typing that and Ill admit it.

    Not sure why you'd create a false statement by me and put it in your signature. Seems kinda creepy...

  4. #4
    Join Date
    Sep 2016
    Location
    Kekistan
    Posts
    5,516
    Blog Entries
    1

    Default

    Ooh, I struck somebodies nerve.


    Quote Originally Posted by SHAFT View Post
    Fuck the Bible and fuck you. Took over 2 years to get Nixon. Trump is fucked, just like you. ✌🏻❤️
    Quote Originally Posted by SHAFT View Post
    You show me a video of me typing that and Ill admit it.

    Not sure why you'd create a false statement by me and put it in your signature. Seems kinda creepy...

  5. #5

    Default

    Quote Originally Posted by audioserf View Post
    Has anyone else had this issue and resolved it? I moved onto a new laptop on Friday and this has been happening to me randomly ever since. Fresh Lich/Ruby install, and everything else is working fine. Same error message as Doomsday had, and it boots all my logged in characters at once. Stormfront if relevant.

    I've had the same problem a few times also using SF and like Neveragain mentioned it's a been a Gemstone issue. It's a rare occurrence so maybe once or twice a month?

  6. #6
    Join Date
    Jun 2003
    Location
    Peyton Place
    Posts
    4,777

    Default

    Some days I crash like this on a near constant basis, only on one account of three. Other times I can stay in game for literally weeks. never been able to find a cause, there is little to no logic as to why it happens.
    Khaladon starts to turn the crystal knob, but stops with a frightened look on his face. He begins shaking uncontrollably and flies across the room, as though by some invisible force.

    **SPLAT!!** Khaladon careens off the far wall, slides down the smooth wood panelling and collapses into a quivering heap on the floor, with only his dignity bruised.

  7. #7
    Join Date
    Sep 2016
    Location
    Kekistan
    Posts
    5,516
    Blog Entries
    1

    Default

    Quote Originally Posted by Winter View Post
    I've had the same problem a few times also using SF and like Neveragain mentioned it's a been a Gemstone issue. It's a rare occurrence so maybe once or twice a month?
    It was getting so bad that I had to run a script that put look every 20 seconds or so. It didn't matter if it was Stormfront or Wizard. To me it acted as if it got progressively worse over time and like Ardwen mentioned it tended to be one account over another.


    Quote Originally Posted by SHAFT View Post
    Fuck the Bible and fuck you. Took over 2 years to get Nixon. Trump is fucked, just like you. ✌🏻❤️
    Quote Originally Posted by SHAFT View Post
    You show me a video of me typing that and Ill admit it.

    Not sure why you'd create a false statement by me and put it in your signature. Seems kinda creepy...

  8. #8

    Default

    I rebooted my modem and router on Monday night, and was logged in yesterday all day with zero issues. Today, all three accounts booted after about an hour. Shit is frustrating.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •