chelseymc8

Tottenham Drakt

Rate this Entrykvaliteten mellom sidene med imponerendeServette i ettertrykkelig stil i Champions
United Drakt, Fotballdrakter, Tottenham Drakt
de blå, som ledet 6-0 ved hvor kan man kjøpe fotballdrakter dukke opp som innbytterChelsea leverte den "ubarmhjertige" prestasjonssjefen Emma Hayes ba om da de så av de sveitsiske mesterne Servette i ettertrykkelig stil i Champions League-gruppe A for kvinner.
De blå, som ledet 6-0 ved pause, viste kvaliteten mellom sidene med imponerende angrepsspill.
united drakt Hayes gjorde syv endringer på Chelsea-laget som vant 1-0 på Aston Villa i Women's Super League på søndag, med returer for Kerr og Kirby, og streikeduoen koste seg i Sveits.
fotballdrakter Det var Kerrs knips som satte opp Kirbys åpning, og den engelske landslagsspilleren returnerte tjenesten, og løftet den inn på australierens vei kort tid senere, for det som var hennes andre mål på to minutter.

tottenham drakt Leupolz hadde sparket i gang med et herlig slag med venstreben før Kerr og Kirbys dobler. Fleming slo deretter keeperen ved sin nærmeste stolpe med en dunkende innsats, før Reiten satte inn et sjuende Chelsea-mål.
maglie calcio a poco prezzo Hayes sa etterpå at seieren "ikke var lett" og hennes side "arbeidet sokkene av seg" for å vinne så overbevisende.
Det ble også retur for den norske landslagsspilleren Maren Mjelde, som kom tilbake fra skade for første gang siden Ligacupfinalen 14. mars for å dukke opp som innbytter.

RB Leipzig Trikot
Maglia Norvegia
Tags: None Add / Edit Tags
Categories
Uncategorized

Comments